Rólunk

69

Horváth Ildikó

Tűzvirág virágüzlet tulajdonosa

Üdvözlöm a Tűzvirág világában!:)

…kicsit visszatekintek…

Engedje meg hogy bemutatkozzam. Horváth Ildikó vagyok, a Tűzvirág tulajdonosa.

„…hogy hogy lettem VIRÁGOS…”

11 évesen anyukám elvitt egy virágkötészeti versenyre, és ott az illatok, színek, virágok kavalkádja egy életre elvarázsolt. Attól a naptól kezdve nem volt megállj. Mindent ennek a szakmának elsajátítása határozott meg az életemben. Gyerekként a nyári szüneteimben hol kertészetekben, hol virágüzletekben segédkeztem. Majd több nyaras, kemény munkás próbatételek után még mindig ezt akartam csinálni. A szüleim útnak engedtek egészen Szombathelyig, a Hermann Ottó Mg-i szakközépiskolába és ott lettem VIRÁGKÖTŐ.

Tanulás, majd versenyek következtek. Eredmény: 5. év végén megnyertem az iskolám által rendezett nemzetközi versenyt. Aztán elkezdődött a nagybetűs élet. Megnyitottam 2000 tavaszán üzletemet. azzal a reménnyel,hogy új utat mutathatok városunkban a hozzánk betérőknek a virágajándékozás területén.

Tűzvirág néven vált ismertté. Magam köré gyűjtöttem számomra fontos embereket, akik szakmai tudásukkal, kedvességükkel állnak vásárlóink rendelkezésére. Kis csapatommal az évek alatt szerzett tapasztalatokkal, magas színvonalú szolgáltatás nyújtására, megbízhatóságra törekszünk. Élvezettel rugaszkodunk neki a szakmai kihívásokkal tarkított különleges feladatok megvalósításához. Megrendelőink igényeit messzemenően figyelembe véve állunk jelenlegi és jövőbeni partnereink rendelkezésére.

 

Évek alatt kinőttük magunkat és minden várakozást felül múlva jöttek –jöttek a rendelések ,felkérések és büszkén mondhatom esküvők és rendezvények virágba borítása terén a város élmezőnyébe tartozunk.

Az évek igazolnak,és az a sok lelkes ,kedves vásárló akik nagy része törzsvásárlónkká vált.

Minden évben megmutatjuk magunkat két városi rendezvényen is,a Virágálom Pünkösdkor és Adventkor láthatják munkáinkat Fehérvár belvárosában.

Bízom benne,hogy ezek elolvasása után átkattintva a galériába,meggyőzzük és megtisztel minket látogatásával személyesen is .

Kövess minket